Nyirpazonyi Szállás

Nyugodt, családias és természetközeli szállás Nyíregyházától néhány percnyire!

Látogasson el hozzánk, oda ahol a madár se jár. Nyíregyházától 5 km-re, néhány pernyi autó útra, légvonalban a Sóstói állatkerttől 5 km-re található falusias szálláshelyünk privát szobái várják a megfáradt vendégeket.

2 és 3 ágyas szobákkal, közös helységekkel, mint billiárd terem és étkező rész várjuk vendégeinket. A közelben magántó, erdő található. Szálláshelyünk rendelekzik külön férfi és női zuhany résszel, előzetes bejelentkezéshez akár telefonon vagy emailben, esetleg Airbnb vagy Szállás.hu felületén is ránk találhatnak, Nyíregyházi Szállás néven.

nyírpazony szállás nyitott terasz zuhanyzószállás közöstér nyíregyháza közelébennyíregyházi rendezvényteremnyiregyhaza szallas

 

Foglalással kapcsolatban, telefonon is kaphatnak információ minden nap 08:00 – 20:00-ig az alábbi telefonszámon: + 36 20 4145 884

Emailben: info@nyiregyhaziszallas.hu címen

Facebookon: https://www.facebook.com/nyiregyhaziszallas/ 

Csoportos foglalással, esetleg rendezvényterem + szállással együtt is elérhető!! Egyéb szolgáltatásaink között a hosszútávú szoba foglalással kapcsolatban is állunk vendégeink rendelkezésére.